Om oss

 

Vi på Enmanuel fotvård medicinsk fotvård vill ge våra kunder medvärde och vi

 finns till för dig som är i behov av fotvård och - eller medicinsk betingad fotvård. Vi erbjuder medicinsk betingad fotvård, medicinsk fotvård på remiss samt friskvård och klassisk fotvård. 

Vi har även ambullerande fotvård. Kan du inte komma ut, så kommer vi hem till dig!


 Hos oss blir du  personligt och proffetionellt bemöt!

Jag som driver verksamheten heter Martha Tavarez och  är utbildad Skönhetsspecialist samt undersköterska med 19 respektive 13 år yrkeslivserfarenhet. 


Jag har lång och bred verksamhets samt arbetslivserfarenhet inom Skönhetsvård, Vård och Omsorg och service.

Forutom Enmanuel Fotvård så har jag även bedrivits Marthas Kosmetisk och Marthas Hemservice.

Jag erhåller en yrkeshögskoleexamen inom fotsjukvård / medicinsk fotvård. Yrkeshögskoleutbildning anordnades av Yrgo högre Yrkesutbildning i Göteborg och omfattade tre terminer och motvarade 300 YH-poäng.


GENOM REGELBUNDE FOTVÅRD OCH FOTKONTROLL FÖREBYGGER VI OLIKA ÅKOMMOR.GENOM REGELBUNDE FOTVÅRD OCH FOTKONTROLL FÖREBYGGER VI OLIKA ÅKOMMOR.Genom att unna dig  fotvård och beröring minskas stresse samt  stimulering av oxitoxin  hormonen i hjärnan. sk gladje hormon.

Ger  inre optimalt välmående genom en god, avkomplande och avlslappnande fot och ben   massage. Det är du värt!
Genom fotvård och fotkontroll uppstäckts det olika felställningar, felbelastningar i fötterna och nedre extremiteter.

Samtidiggt kan vi förebygg dessa samt slitage av lederna.Fotvård och beröring ger god effekt på blodcirkulation, hjärta samt andra inre organer.
Copyright © All Rights Reserved


Den här webbplats använder kakor för skydda din integritet. Genom att fortsätta att avända den här sidan accepterar du vår användning av kakor.

Acceptera